Creatief met bloemen!

Ik geef een paar keer per jaar leuke workshops waar iedereen aan mee mag doen. In gezellige groepen van max. 22 personen maak ik er een avondvullend programma van. We beginnen rond 19.30 met een bakje koffie en koek, daarna gaan we naar de workshopruimte om aan de hand van een voorbeeld je eigen creatie te maken. Ik heb heel veel spullen en materialen op voorraad en alles wat er ligt mag men gebruiken. Als we klaar zijn met ons stuk, gaan we terug naar de kantine en sluiten daar gezellig samen af met een drankje en wat lekkers.  


Hoe weet ik wanneer er een workshop is?

Hou mijn sociale media in de gaten!

Door de jaren heen heb ik al een grote vaste club met trouwe workshoppers opgebouwd, sommige avonden zitten dan ook snel vol. Het makkelijkst is om de Made by Peet Facebook en Instagram pagina in te gaten te houden en gelijk te reageren, mocht je de uitdaging een keer aan willen gaan. Je hoeft echt niet creatief te zijn, ik of een collega van mij helpt je mee en de resultaten zijn altijd goed! En het is echt leuk om samen met een vriendin of buurvrouw eens een keer wat leuks te ondernemen en met wat moois naar huis te gaan.

In de periode van eigen workshops (rond Pasen en Kerst)

Privé workshops

Ook is het mogelijk om een private workshop te komen doen. Mocht je met een gezellige groep van minimaal 8 collega’s, buurvrouwen, vriendinnen een gezellig avondje/middagje willen, neem dan contact met mij op. Dan kijken we naar de mogelijkheden (dit kan alleen in de periode wanneer ik mijn eigen workshops geef).

Ben je met meer dan 20 personen, dan kan ik ook op locatie komen met al mijn spullen en materialen.