Wie is Peet?

Ik ben Petra van Vlastuin en ik woon in Scherpenzeel. Al jarenlang heb ik een passie voor bloemen en tuinieren!

Vanaf mijn 16e zit ik al met mijn hoofd in de bloemen. Ik heb al mijn vakdiploma’s gehaald en jaren met veel plezier in een bloemenwinkel in Woudenberg gewerkt. Ik ben een paar jaar uit de bloemen geweest, omdat mijn 3 zoons werden geboren, en mijn man en ik werkzaam zijn in ons eigen transportbedrijf. 


Maar mijn groene vingers bleven toch jeuken, na het volgen van nog enkele opfris bloemschikcursussen ben ik vanuit huis begonnen met persoonlijk bloemwerk maken. Het persoonlijke contact met mensen vind ik heel waardevol. Er komen elke keer zoveel emoties bij kijken: de feestvreugde bij bruidswerk en het verdriet bij rouwbloemwerk, deze combi vind ik echt mooi en bijzonder. 

Gedreven door mijn passie, creativiteit, en de liefde voor bloemen ga ik speciaal voor iedere nieuwe opdracht bloemen inkopen en er iets moois van maken. Omdat ik geen winkel bezit, heb ik dus alle aandacht voor het bloemwerk. Dit geeft mij de kans om elke keer weer met verse producten te werken. Ik ben vrij perfectionistisch en precies, daarom wil ik alleen het beste leveren en er echt achter staan als ik iets aflever. Mijn lijfspreuk is dan ook ‘als je iets doet moet je het goed doen!’.

Nieuwsgierig naar Peet? Heb je vragen of wil je exclusief bloemwerk bestellen, neem dan gerust contact met mij op, wie weet kan ik ook voor jou iets moois betekenen.